Care for Women: de landelijke organisatie gespecialiseerd in vrouwen en hun hormonen.

Hulp bij hormonale problemen

Bijvoorbeeld de overgang, PMS/PMDD, menstruatie, anticonceptie of zwangerschap

Groot kenniscentrum

Met opleidingen en cursussen voor professionele zorgverleners geinteresseerd in vrouwengezondheid

Altijd 10% korting

Op alle supplementen in onze betrouwbare webshop

Welkom bij Care for Women!

Care for Women is een landelijke organisatie, gespecialiseerd in de gezondheid van vrouwen. Overgangsklachten, menstruatieproblemen, anticonceptievragen of problemen met zwanger worden? Wij kunnen jou helpen.

Het hart van onze organisatie bestaat uit zo’n 150 praktijkvestigingen van Care for Women specialisten, verspreid over heel Nederland. Deze vrouwelijke zorgverleners (verpleegkundigen, fysiotherapeuten en verloskundigen) hebben niet alleen een vervolgopleiding op het gebied van vrouwen en hormonen gevolgd, maar zijn allemaal zelf ook vrouw. Zij begrijpen als geen ander waar jij het over hebt. De consulten worden meestal vergoed door de zorgverzekeraars vanuit de aanvullende verzekering, waardoor je geen aanspraak maakt op je eigen risico. Ook heb je geen verwijzing van je huisarts nodig.

Daarnaast heeft Care for Women ook een groot opleidingscentrum. Hier wordt onder andere de opleiding tot Care for Women specialiste gegeven maar ook andere boeiende opleidingen en curssusen op het gebied van vrouwengezondheid. Uiteraard worden al onze opleidingen en cursussen door bevoegde docenten gegeven.

Ook hebben we een ruim assortiment aan zelfhulpmiddelen speciaal voor vrouwen. Wil je zelf een product uitproberen en gebruik je andere geneesmiddelen? Raadpleeg in dit geval eerst de bijsluiter van het geneesmiddel. Overleg bij twijfel altijd eerst met je behandelend arts. In onze webshop kun je deze producten shoppen. Boven de 35,- betaal je geen verzendkosten en op alle supplementen in de webshop ontvang je 10% korting. Daarnaast vind je in deze webshop veel informatie over de gezondheid van vrouwen, hormonen en handige tips bij klachten of problemen.

Maak een afspraak!

Makkelijk en snel via onze webagenda

Hulp nodig bij het maken van een afspraak?

Vul hieronder je naam en het telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

[caldera_form id="CF58511a7dd7297"]
N

Specialistische zorg

De specialiste is speciaal opgeleid in hormonale problemen. Zij weet als geen ander hoe zij jou kan helpen.

N

Care for Women Webshop

Met zelfzorgmiddelen die speciaal ontwikkeld zijn voor vrouwen die last hebben van schommelende hormonen.

N

Kenniscentrum

In het grote kenniscentrum in Amersfoort worden opleidingen en cursussen voor professionele zorgverleners gegeven.

N

Tienduizenden vrouwen geholpen

Als de grootste professsionele gezondheidsorganisatie op het gebied van vrouwen en hun hormonen zijn er bij ons al tienduizenden vrouwen geholpen.