Deze vrouwen delen graag hun ervaring

Care for Women Icon
Care for Women Icon
Jaarlijks zoeken duizenden vrouwen een oplossing voor hun hormonale problemen bij een Care for Women specialiste. Zij ervaren zelf hoe fijn het is om eindelijk goed geholpen te worden. Hieronder delen zij hun verhaal, zodat ook jij een idee hebt van wat je kunt verwachten.
92% van de vrouwen beveelt de Care for Women specialiste aan. Met een klanttevredenheidscijfer van gemiddeld een 8.9 is de kans groot dat ook jij door ons goed geholpen kunt worden. Blijf niet langer met jouw klachten rondlopen en ervaar ook zelf de hulp die de Care for Women specialiste jou kan geven.

Heb jij een ervaring met een Care for Women specialiste die je graag met anderen wilt delen? Vul dan het contactformulier in. Met jouw ervaring kun je ook andere vrouwen helpen deze stap te maken, zodat ook zij zich beter zullen gaan voelen. Wij danken je alvast voor de genomen moeite.

Ervaringen

Health check l “Iedereen aan te raden”

”Het leek me goed om eens een healthcheck te doen te meer omdat ik eigenlijk nooit echte klachten heb. Tijdens het consult met een Care for Women specialiste bleek dat ik een te hoge bloeddruk had en een veel te snelle hartslag. Mij werd geadviseerd naar de huisarts te gaan, daar bleek inderdaad dat de hartslag veel te snel en onregelmatig was, de bloeddruk bleek wel in orde, metoprololl werd voorgeschreven. Ik ben blij dat ik bij deze deskundige specialiste ben geweest en kan iedereen aanbevelen eens zo’n check te doen. Hierdoor kon erger voorkomen worden.” – Marie-Louise

Health check l “Een jaarlijkse health check heel belangrijk”

De reden dat ik naar Care for Women ben gegaan is dat deze door de zorgverzekeraar via mijn aanvullend pakket vergoed wordt. Sinds enkele jaren ben ik bij Domenique terecht gekomen omdat dit voor mij het meest in de buurt was. Daarna heb ik dit aangehouden, ook omdat het goed beviel. Ik vind een jaarlijkse health check heel belangrijk. Deze zorgverlener heb ik erg goede ervaring mee. Dus als iemand erover zou vragen, zou ik dit altijd aanraden.” – Anoniem