Professionele hulp, speciaal voor jou

Care for Women Icon
Care for Women Icon

Met klachten blijven lopen is echt niet meer nodig. Onze vrouwelijke specialisten zijn speciaal opgeleid om jou te helpen met al jouw hormonale klachten tijdens de periode van de overgang of je menstruatie. Zij begrijpen wat de impact van deze klachten zijn op jouw dagelijks leven en staan klaar om jou te helpen!

De Care for Women specialiste

Een Care for Women specialiste is een echte hormoonspecialiste. Na de door haar gevolgde HBO-opleiding tot bijvoorbeeld verpleegkundige, verloskundige of de gevolgde HBO medische en psychosociale opleiding, heeft zij enige jaren werkervaring alvorens zij de specialistische opleiding tot Care for Women specialiste heeft gevolgd.

Deze opleiding, die zich volledig richt op het hormonale stelsel van de vrouw, staat geregistreerd bij het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs).

Care for Women gelooft dat het combineren van de reguliere geneeskunde met de alternatieve/complementaire geneeskunde tot betere resultaten leidt. Daarom zijn de specialisten zowel complementair als regulier geschoold 

In overleg met jou zoekt de specialiste naar de beste behandeling die bij jou past, waarbij leefstijl en voeding belangrijke pijlers zijn voor de oplossing. Alle Care for Women specialisten werken Practice based Evidence met het EviCare systeem.

Een Care for Women specialiste helpt een vrouw met hormonale klachten

Met Practice based Evidence werken ziet zij, maar ook jij, direct wat het effect van de behandeling is. Per klacht kijken jullie samen naar deze effecten en overleggen jullie wat er veranderd of aangepast dient te worden, om zo snel mogelijk een effectief resultaat te behalen. Jij, als cliënte, krijgt hier ook inzage in waardoor jezelf kunt zien hoe je klachten verbeteren. Alle Care for Women specialisten hebben het keurmerk Aantoonbaar Beter, het keurmerk dat staat voor aantoonbare effectiviteit.

Vrouwen helpen vrouwen

Net zo belangrijk als de opleiding en het Practice based Evidence werken, is het feit dat de specialiste zelf ook vrouw is. Als geen ander begrijpt zij wat hormonale problemen voor jou als vrouw kunnen betekenen. Dagelijks ziet zij in haar praktijk de impact van hormonale klachten, zoals overgangsklachten en PMS/PMDD op het leven van vrouwen. Je zult bij haar dan ook een luisterend oor en betrokkenheid vinden en een duidelijke uitleg krijgen over wat er precies met je aan de hand is. Hormonale veranderingen horen bij het leven van een vrouw, maar klachten of problemen door hormonale veranderingen zijn echt niet nodig. Daar zijn goede oplossingen voor. Je zult merken dat met slechts drie consulten je vaak al goed geholpen bent en dat je je een stuk beter voelt.

Blijf niet langer doorlopen met hormonale klachten en maak eens een afspraak bij één van de Care for Women specialisten bij jou in de buurt.

Met meer dan 100 praktijken in Nederland helpen de Care for Women specialisten jaarlijks duizenden vrouwen met hun hormonale klachten, zoals overgangsklachten, menstruatiepijn, PMS en andere hormonale problemen. De Care for Women specialisten staan klaar om te helpen. Met verbijsterend resultaat, want maar liefst meer dan 92% van deze vrouwen wordt door ons geholpen en beveelt de hulp van de Care for Women specialiste van harte aan.