Overgangsconsult

Care for Women Icon
Care for Women Icon
Overgangsklachten kunnen soms 7 tot 10 jaar duren. Dit is een lange periode in je leven. Gelukkig is er aan overgangsklachten goed iets te doen. Op meer dan 100 locaties in Nederland vind je Care for Women specialisten die jou graag helpen je overgangsklachten te verminderen. Specialisten die zelf ook vrouw zijn en daarom als geen ander begrijpen wat de impact van overgangsklachten kan zijn op je dagelijks functioneren. De wachttijden zijn meestal kort en een afspraak voor een overgangsconsult kun je zelf zo boeken. Consulten worden vanuit verschillende aanvullende verzekeringen vergoedt. Waarom zou je nog met overgangsklachten blijven lopen als er goed iets aan te doen is?

Overgangsconsult

Het maken van een afspraak voor een overgangsconsult kan soms een hele stap zijn. Dat is jammer, want hierdoor blijf je onnodig lang met klachten lopen. 

Tijdens het eerste consult van ongeveer 60 minuten neemt de specialiste de tijd om naar jouw verhaal te luisteren. Doordat je de vragenlijst van te voren hebt ingevuld kan ze direct met jou dieper ingaan op jouw situatie. Aan de hand van jouw antwoorden kan de specialiste vervolgens goed in kaart brengen welke klachten wel of niet door de overgang veroorzaakt worden. Bovendien kan zij direct starten met het opstellen van een behandelplan die effectief is voor jouw klachten. Zij zal hierbij zowel kijken naar de mogelijkheden vanuit voeding, leefstijl, de reguliere geneeskunde als de alternatieve/complementaire geneeskunde. Samen met jou zoekt zij naar een behandeling die bij jou past.

Bewezen hulp bij de overgang

Wij begrijpen het als geen ander dat je graag wilt weten of de hulp die je inschakelt wel gaat helpen. De Care for Women specialisten meet de kwaliteit en effectiviteit van jouw behandeling. Hiervoor gebruikt zij een speciaal programma, genaamd EviCare. Bij ieder consult wordt er gekeken naar jouw voortgang en wordt de behandeling hierop afgestemd. Je krijgt inzage in jouw eigen vooruitgang. Hierdoor wordt iedere behandeling uniek en krijg jij de zorg die het beste bij jou past. Deze manier van werken heet Practice Based Evidence. 

Snel resultaat in twee tot drie consulten.
Maar liefst 92% beveelt een Care for Women specialiste aan.
Een hoge klanttevredenheid van 8.3.