Hulp bij menstruele klachten

Care for Women Icon
Care for Women Icon

Maar liefst 85% van alle vruchtbare vrouwen ervaren klachten voorafgaand aan en/of tijdens de menstruatie, iedere maand opnieuw tot aan de overgang. Dat is een hele lange tijd. Jammer, want er is goed iets aan te doen. De Care for Women specialiste kan je hierbij helpen!

Menstruatieconsult

Het menstruatieconsult duurt (vaak) 60 minuten. Om jou zo goed mogelijk en vooral ook zo snel mogelijk te helpen, ontvang je voor het consult digitaal jouw vragenlijst. Tijdens het eerste consult neemt de specialiste de tijd om naar jouw verhaal te luisteren en gaat ze met jou dieper in op de door jou gegeven antwoorden. Aan de hand van jouw antwoorden kan de specialiste vervolgens goed in kaart brengen welke klachten wel of niet hormonaal zijn. Vaak is het een combinatie van beide. Doordat je de vragenlijst vooraf hebt ingevuld, kan de specialiste direct in het eerste consult starten met het opstellen van een behandelplan die effectief is voor jouw klachten. Hierbij wordt er zowel gekeken naar de mogelijkheden vanuit voeding, leefstijl, de reguliere geneeskundige als de alternatieve/complementaire geneeskunde.
Samen met de specialiste kijk je naar wat jij zelf kan doen om de klachten te verminderen, de voor- en nadelen van behandelmogelijkheden en wat de vervolgstappen gaan zijn. Geen vrouw is gelijk en dit is ook de reden waarom wij geen standaard behandelplan aanbieden. Onze specialisten zijn zo breed mogelijk opgeleid om samen met jou te kunnen zoeken naar de juiste oplossing voor jouw klachten. Het traject is vaak kort, waardoor je je met maximaal twee tot drie consulten alweer een stuk beter voelt!

Bewezen hulp bij menstruatieproblemen

Wij begrijpen als geen ander dat je wilt weten of de hulp die je kiest gaat helpen. Alle Care for Women specialisten meten de kwaliteit en effectiviteit van iedere behandeling bij iedere cliënte, ook die van jou. Hiervoor gebruiken zij EviCare, een speciaal programma waarmee zij de effectiviteit van jouw behandeling kunnen meten. Bij ieder consult wordt er gekeken naar de vooruitgang en wordt de behandeling in overleg met jou daarop afgestemd. Zelf krijg je dus ook inzicht in jouw vooruitgang, waardoor je zult merken dat je volledig betrokken wordt bij jouw eigen traject. Het gaat tenslotte om jou, om jouw gezondheid. Jij verdient de beste zorg en de zorg die het beste bij jou past. Effectief en snel, waardoor je ook snel zult merken dat je je beter gaat voelen!
Snel resultaat in twee tot drie consulten.
Maar liefst 92% beveelt een Care for Women specialiste aan.
Een hoge klanttevredenheid van 8.3.