Kosten & vergoedingen

Care for Women Icon
Care for Women Icon

Inmiddels erkennen ook de zorgverzekeraars de effectiviteit van de behandelingen van de Care for Women specialisten. Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden daarom vanuit verschillende aanvullende verzekeringspakketten de consulten. Een verwijzing van de huisarts is hierbij niet nodig. Je kunt rechtstreeks online of telefonisch zelf een afspraak maken bij een praktijk bij jou in de buurt!

Vergoedingen

De consulten bij de Care for Women specialisten worden vaak, afhankelijk van de polis, vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het betreffen meestal korte trajecten van twee tot drie behandelingen. Je zult merken dat je je al snel beter voelt. 

Is vergoeding voor jou belangrijk? Neem dan zelf contact op met jouw zorgverzekeraar. De consulten zijn vaak onder preventie, vrouw en advies of overgangsconsulente terug te vinden en niet onder alternatieve geneeswijze. De naam van de vergoeding kan per zorgverzekeraar verschillen.

Kosten

De consulten van de Care for Women specialisten vallen vaak onder de aanvullende verzekering. Hierdoor vallen ze niet onder jouw eigen risico en ook is er geen verwijzing van de huisarts nodig. Je kunt zelf direct online of telefonisch een afspraak maken bij een specialiste in de buurt. Vaak kan je al redelijk snel terecht. Een consult van 60 minuten kost €89,50, met eventueel aanvullend onderzoek etc. buiten beschouwing gelaten.