Opleiding tot Care for Women specialiste

Care for Women Icon
Care for Women Icon

Begrijp jij wat het kan betekenen voor vrouwen om jarenlang last te hebben van hormonale klachten en zou jij graag deze vrouwen op professionele en deskundige wijze willen helpen? Dan is wellicht de opleiding tot Care for Women specialiste iets voor jou.

Als Care for Women specialiste kun je voor vrouwen het verschil maken. Iedere dag opstaan met klachten maakt het leven voor hen geen pretje. Care for Women bestaat al meer dan 20 jaar en was de eerste organisatie in Nederland die zich in ging zetten voor de erkenning van deze problematiek. Inmiddels zijn wij de grootste organisatie en ook de enige organisatie die aan haar cliënten de effectiviteit van de gegeven behandeling kan laten zien. Vanuit eigen praktijken, maar ook vanuit verschillende ziekenhuizen, helpen wij inmiddels jaarlijks duizenden vrouwen met hormonale problemen. Deze kennis vanuit het Practice Based Evidence werken is jarenlang gebruikt voor het verbeteren van de opleiding.

Op het resultaat mogen wij trots zijn. Maar liefst 92% van de door ons geholpen vrouwen beveelt ons van harte bij anderen aan en met een gemiddelde van 8.3 in de klanttevredenheid scoren we als één van de hoogste organisaties in Nederland.

Een echte specialistische opleiding

De opleiding tot Care for Women specialiste is een echte specialisatie. Vanwege de problematiek kan deze opleiding alleen gevolgd worden na een gedegen HBO medische vooropleiding. Je kunt denken aan een vooropleiding met een BIG-registratie, zoals arts, verpleegkundige, verloskundige, etc. of de HBO medische en/of psychosociale opleiding welke voldoet aan de PLATO termen.

Twijfel je of je in aanmerking kunt komen met jouw vooropleiding? Bel ons dan gerust op 088 - 4420442 of mail ons op opleiding@careforwomen.nl om te overleggen.
Specialistische opleiding tot hormoon specialiste

Geïnteresseerd in meer informatie over de opleiding?

Spreekt het vak van Care for Women specialiste je aan en zou je hierover graag meer willen weten?
Vraag dan via de mail om onze opleidingsbrochure. Je kunt de mail sturen naar: opleiding@careforwomen.nl

Ook kun je je aanmelden voor een van de gratis online informatiebijeenkomsten. De eerstvolgende bijeenkomsten zijn op:

  • Maandag 1 juli 2024 19.30 - 21.30 uur
  • Dinsdag 10 september 19.30 - 21.30 uur
  • Dinsdag 15 oktober 19.30 - 21.30 uur
  • Dinsdag 10 december 19.30 - 21.30 uur

Aanmelden kan via het onderstaande formulier.

Pagina Opleiding Inschrijfformulier

1. Kies een informatiebijeenkomst

2. Contactgegevens

3. Hoe ben je bij ons terechtgekomen?