Zwangerschapswens? Laat je adviseren

Care for Women Icon
Care for Women Icon

Op het moment dat jij en je partner hebben besloten om jullie kinderwens in vervulling te laten gaan, hoop je natuurlijk dat het meteen raak is en dat jij negen maanden later je baby'tje in je armen kan sluiten. Helaas kan het zijn dat dit niet zo gemakkelijk lukt. Misschien is je cyclus anders dan de gemiddelde vrouw of is er een andere reden. Maak dan een afspraak met een Care for Women specialiste om te bekijken wat er aan de hand zou kunnen zijn.

Professionele hulp bij zwanger worden

Verschillende factoren kunnen invloed hebben op hoe snel jij zwanger kunt raken. Invloeden die een grote rol spelen bij een natuurlijke zwangerschap zijn onder andere leeftijd, leefstijl, maar ook diverse ziektebeelden. Bij één op de zes stellen lukt het niet om binnen een jaar zwanger te worden. Dan is het, zeker als je al wat ouder bent, belangrijk om zo snel mogelijk advies in te winnen.

Zwangerschapsconsult

De Care for Women specialiste kan je helpen met jouw zwangerschapswens. Tijdens het consult brengt zij onder andere jouw persoonlijke situatie in kaart, bestudeert ze jouw familieachtergrond, bekijkt ze jouw menstruatiekalender, je temperatuurcurve en beoordeelt zij de invloed van jouw partner op een natuurlijke zwangerschap. Vervolgens komt de Care for Women specialiste met een gericht advies over wat jij kunt doen om een (natuurlijke) zwangerschap te bevorderen. Als de specialiste hierin iets afwijkends merkt, verwijst ze je gelijk door.