Tamara van der Linden

Care for Women Icon
Care for Women Icon

Praktijkadres

Fysio vd Berge
Zandstraat 78
4101 EJ  Culemborg

Vergoeding & Prijs

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket, dit valt NIET onder uw eigen risico.

U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van uw (huis)arts is niet nodig. Een consult van 60 minuten kost 89,50.

Betaalmogelijkheden:
 • Factuur

Afspraak maken

Omdat de Care for Women specialiste tijdens de consulten telefonisch niet bereikbaar is kun je voor vragen of een afspraak terecht bij de assistente. Zij is te bereiken via het telefoonnummer:
088 - 4420442.

Ook kan je een afspraak 24 uur per dag zelf boeken via de online webagenda.

Aantoonbaar beter

Aantoonbaar Beter Keurmerk

Introductie

Opvliegers, stemmingswisselingen, slaapproblemen, onredelijk zijn, het ‘blubberbrein’.

In verschillende fases van je leven kunnen vrouwelijke hormonen je echt uit balans brengen. Soms wordt er gelachen, omdat het zo herkenbaar is, maar in veel gevallen is het helemaal niet zo leuk en heeft het veel impact op je dagelijks leven. Veel vrouwen denken dat hormonale klachten er nu eenmaal bij horen en dat het vanzelf overgaat. Dat is jammer, want er is wel degelijk iets aan te doen!

In haar praktijk in Culemborg luistert Tamara naar jouw verhaal, geeft uitleg over de hormonen en wat dat met je lichaam en geest kan doen. Ze zal samen met je zoeken naar een passend plan, waarbij je meer in balans komt en minder klachten zult ervaren.


Behandeling

In het eerste gesprek komen je vragen, verwachtingen en klachten uitgebreid aan de orde. Doel is om zelf inzicht te krijgen in hormonale processen in je lichaam, de factoren die hierop invloed hebben en welke invloed je zelf kunt hebben. Denk daarbij aan leefstijl, voeding, stressreductie en supplementen. Tamara denkt met je mee, geeft uitleg om vervolgens een bewuste keuze te maken die bij jou past. Iedere vrouw is uniek. Soms is het even puzzelen.

Weten hoe je lijf werkt, geef je de mogelijkheid om zelf invloed uit te oefenen op hoe je je voelt. Waarom dan doorlopen met je klachten?

In het vervolgconsult kijken jullie samen hoe het gaat, wat wel en wat (nog) niet werkt en of het plan moet worden bijgesteld.


Opleiding en ervaring

Tamara is werkzaam geweest als verpleegkundige met specialisatie gynaecologie/obstetrie en kinderen. Daarnaast is ze ook lactatiekundige. Op dit moment werkt ze volledig als lactatiekundige in het UMC Utrecht en in haar eigen praktijk Centrum voor Borstvoeding. Dankzij haar opleiding tot Care for Women specialiste heeft ze veel kennis opgedaan over de functie van hormonen en welke klachten er kunnen ontstaan al er een disbalans is.


Indicaties

 • Overgang;
 • Menstruatieproblemen;
 • PMS;
 • PCOS;
 • Stemmingswisselingen;
 • Gezond zwanger willen worden;
 • Na de bevalling weer in balans komen;
 • Anticonceptie vragen.

Aangesloten bij

 • Care for Women
 • BIG-geregistreerd