Ria van der Mark

Care for Women Icon
Care for Women Icon

Praktijkadres

Molenweg 6-A
3271  AM  Mijnsheerenland

Vergoeding & Prijs

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket, dit valt NIET onder uw eigen risico.

U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van uw (huis)arts is niet nodig. Een consult van 60 minuten kost 89,50.

Betaalmogelijkheden:
 • Factuur

Afspraak maken

Omdat de Care for Women specialiste tijdens de consulten telefonisch niet bereikbaar is kun je voor vragen of een afspraak terecht bij de assistente. Zij is te bereiken via het telefoonnummer:
088 - 4420442.

Ook kan je een afspraak 24 uur per dag zelf boeken via de online webagenda.

Aantoonbaar beter

Aantoonbaar Beter Keurmerk

Introductie

Ria heeft haar praktijk aan huis als Care for Women specialist in de Hoeksche Waard, regio Rijnmond, 15 km ten zuiden van Rotterdam. U kunt bij haar terecht voor alle vragen, informatie en advies op het gebied van vrouwengezondheid.

Gedurende het leven van iedere vrouw zijn er hormonale fasen waarmee zij geconfronteerd wordt. Puberteit, Vruchtbare periode, Zwangerschap, Overgang, de Menopauze. Veel vrouwen hebben last van hormonale veranderingen. Het kan hen in disbalans brengen, met allerlei klachten, en problemen van dien. Veel vrouwen lopen door met hun klachten, en nemen aan, dat “Het erbij hoort”. En dat is jammer, en zeker niet nodig! Want vaak is er een oplossing.


Behandeling

Ria biedt een luisterend oor, geeft informatie over het functioneren van een vrouwenlichaam, en advies bij problemen of klachten ,die de vrouw daarin kan ondervinden.

Zij vindt het belangrijk om ‘zorg op maat’ te bieden. Er is niet 1 advies, of 1 behandeling, het consult en advies dient afgestemd te worden op die specifieke vrouw/ klant. Of het nu gaat om menstruatieproblemen, anticonceptie keuze, kinderwens, gezond zwanger zijn, de overgang of andere “vrouwenzaken”, maak een afspraak bij Ria. Voor veel vrouwen is het moeilijk om aandacht voor zichzelf te vragen, maar in de sfeer van een 1 op 1 gesprek, in een niet medische omgeving is het vaak makkelijker over deze drempel te stappen. Verwijzing van de huisarts is niet nodig.


Opleiding en Werkervaring

Ria heeft als opleiding Verpleegkundige A, aangevuld met Maatschappelijke Gezondheids Zorg en is BIG-geregistreerd. In 2017 is Ria 40 jaar verpleegkundige en heeft ruime ervaring als (jeugd)verpleegkundige in de extramurale gezondheidszorg, voornamelijk op het gebied van begeleiden van vrouwen in de periode van zwangerschap, geboorte en ouderschap. Naast deze werkzaamheden in deze doelgroep heeft zij in 2016 de opleiding gedaan bij Care for Women en zich aangesloten bij deze organisatie als Care for Women specialist.


Indicaties

 • Menstruatieproblemen;
 • Anticonceptievragen;
 • Begeleiden bij kinderwens;
 • Gezond zwanger zijn;
 • Ontzwangeren;
 • Overgang;
 • Health check;
 • Ondersteunen van behandelingsperiode bij borstkanker;
 • Seksualiteit.


Aangesloten bij

 • Care for Women