Lisette den Toom

Care for Women Icon
Care for Women Icon

Praktijkadres

Beneluxlaan 59
2871 HE  Schoonhoven

Vergoeding & Prijs

Een consult wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullende zorgpakket, dit valt NIET onder uw eigen risico.

U kunt dit terug vinden in uw polisvoorwaarden. Een doorverwijzing van uw (huis)arts is niet nodig. Een consult van 60 minuten kost 89,50.

Betaalmogelijkheden:
  • Factuur

Afspraak maken

Omdat de Care for Women specialiste tijdens de consulten telefonisch niet bereikbaar is kun je voor vragen of een afspraak terecht bij de assistente. Zij is te bereiken via het telefoonnummer:
088 - 4420442.

Ook kan je een afspraak 24 uur per dag zelf boeken via de online webagenda.

Aantoonbaar beter

Aantoonbaar Beter Keurmerk

Introductie

Lisette den Toom adviseert in haar praktijk in Schoonhoven vrouwen van alle leeftijden bij klachten die kunnen ontstaan door hormonale disbalans. Als vrouw doorloop je verschillende fases met specifieke problemen en kenmerken. Het gevoel jezelf kwijt te zijn en jezelf niet herkennen maakt dat jij je onzeker kunt voelen. Kennis en inzicht in wat er precies in jouw lichaam gebeurt geeft jou het vertrouwen in jezelf weer terug.

Credo van Lisette: “Laat je niet leiden door je klachten maar pak ze aan.”


Behandeling

Bij Lisette kun je terecht zonder doorverwijzing van een huisarts, dus doorlopen met klachten is vaak helemaal niet nodig. Tijdens de consulten zal er gekeken worden naar je klachten in relatie tot je hormoonstelsel en hormoonschommelingen. Hierbij zal er ook gekeken worden naar je levensfase en leefstijl. Lisette geeft je uitleg over de veranderingen in je lichaam en bijbehorende klachten. Je krijgt een eerlijk advies over de mogelijke oplossingsrichtingen. Er is ook voor jou echt een antwoord op je vraag of een oplossing voor je klacht. Samen bekijken jullie wat er nodig is om weer je unieke zelf te worden!


Opleiding en werkervaring

Lisette is verpleegkundige en heeft 15 jaar ervaring als gespecialiseerd verpleegkundige verloskunde en gynaecologie. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het kwaliteitsbeleid op de afdeling neurologie waar ze nu werkzaam is als verpleegkundige en kwaliteitsmedewerker. De kwaliteit van de te leveren zorg is dan ook van groot belang.


Indicaties

  • Overgang;
  • PMS/Menstruatieklachten;
  • Anticonceptie;
  • Zwangerschap;
  • Health check;
  • Workshop “Wijs met de overgang” in samenwerking met Sandra van Hoof(systemisch coach en loopbaan adviseur) komen in 3 sessies van 3 uur alle aspecten van de overgang aan de orde.

Ervaringen

“Die afspraak had ik eerder moeten maken, de uitleg heeft me erg geholpen om te begrijpen wat er gebeurd. Ik voel me gehoord!“ – Anoniem


Aangesloten bij

  • Care for Women
  • CAM Coöperatie
  • BIG-geregistreerd