Haar

Care for Women Icon
Care for Women Icon

Haar, vroeger had het de functie om je te beschermen tegen zon, regen, kou en andere weersinvloeden, tegenwoordig is haar een uitermate belangrijk onderdeel van jouw vrouw zijn.

Zeker als je kijkt naar de reclames die er gemaakt wordt om ons haar mooi, gezond en glanzend te houden, begrijp je dat de industrie ook het belang van ons haar inziet. Maar je haar kan ook – zeker als het een tijdje niet zo zit als je het liefste zou willen – een spiegel zijn van je gestel. Bij het ouder worden neemt de haargroei af en wordt je haar dunner of het valt uit. Daar word je niet blij van, ook omdat haaruitval soms onomkeerbaar is. Heb jij last van haaruitval of wil je weten hoe het met je haarconditie gesteld is? De Care for Women specialist is speciaal opgeleid om je hierbij te kunnen helpen. Maak dus gerust een afspraak met één van hen.

 

Haaruitval, oorzaken

Haaruitval kan verschillende oorzaken hebben:

  • Hormoonschommelingen door de overgang,
  • Stress
  • Vermoeidheid
  • Ongezonde voeding
  • Roken
  • Huidaandoeningen als roos, psoriasis, eczeem en alopecia.

Haaruitval door de menopauze

Helaas blijken veel vrouwen tijdens en na de periode van de menopauze te maken te krijgen met haaruitval. Dit komt omdat het vrouwelijk hormoon oestrogeen een positief effect blijkt te hebben op de haargroei. Omdat de hoeveelheid oestrogeen tijdens de overgang daalt, neemt dit effect af en kan haaruitval ontstaan. Er zijn een aantal mogelijkheden om hier iets aan te doen, maar dat is ook sterk afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Ons advies is daarom om hier niet mee te blijven lopen, maar op zoek te gaan naar de mogelijkheden die er zijn iets te doen aan haaruitval.

Haarproblemen en de hulp daarbij

Haarproblemen komen helaas bij vrouwen veelvuldig voor. Daarom hebben de Care for Women specialisten zich hierin speciaal laten scholen. Als geen ander kunnen zij, samen met jou, kijken naar de mogelijkheden die er zijn. Bovendien zijn zij zelf ook vrouw en weten daarom als geen ander hoe moeilijk het is om dit te bespreken. Maak dus eens een afspraak en blijf er niet mee lopen, zeker omdat de meeste zorgverzekeraars dit zelfs vanuit hun aanvullende verzekeringen vergoeden.

Haaruitval zelf tegengaan?

Care for Women heeft zorgvuldig gekozen voor het merk Mediceuticals®. De nieuwe innovatieve wetenschap van Mediceuticals® biedt Triaminocoptinol™ . Dit is een unieke haargroeiverbinding, die klinisch bewezen, de haargroei helpt te verbeteren en het haarverlies te verminderen.

Mediceuticals® is een vooraanstaand merk welke voor hoofdhuid- en haarbehandelingen is goedgekeurd door de FDA. Dermatologische wetenschappers hebben in deze producten niet alleen de meest geavanceerde farmaceutische methoden toegepast, maar ook natuurlijke grondstoffen in hun receptuur verwerkt. Bovendien heeft Mediceuticals® een speciale lijn van producten die ontwikkeld is voor vrouwen tijdens perioden waarin veel hormonale veranderingen plaatsvinden, zoals zwangerschap en de overgang.  Mediceuticals® is bedoeld voor alle vrouwen die belang hechten aan mooie haren, met een natuurlijke glans en een gezonde hoofdhuid. Voor vrouwen die de verzorging van hun haar net zo belangrijk vinden als de verzorging van hun gezicht.

Mediceuticals® heeft inmiddels niet alleen de beste producten als het gaat om haar- en hoofdhuidproblemen, maar ook voor het preventief gezond houden van je haar. Of je nu oud of jong bent, problemen hebt of niet, de lijn van Mediceuticals® biedt inmiddels zo’n diversiteit dat het je een heel leven lang kan helpen aan een gezonde hoofdhuid en prachtig gezond haar.

Je vindt de producten van Mediceuticals in onze webshop. Lees voordat je begint wel grondig de bijsluiter, aangezien dit geen gewone shampoos zijn, maar een gerichte behandeling. Twijfel je, maak dan toch eerst een afspraak met de Care for Women specialiste en laat je goed uitleggen hoe deze behandeling correct te verrichten. Ook daar zijn zij goed van op de hoogte en kunnen ze je gericht helpen. Afspraak maken kan via de webagenda of telefonisch via 088-4420442.