PMS Test

Care for Women Icon
Care for Women Icon

Heb jij elke maand voor je menstruatie last van buikkrampen, hoofdpijn, een opgeblazen gevoel, stemmingswisselingen of andere klachten? Vermoed jij dat deze door de hormonen komen? Het kan zijn dat je last hebt van PMS: het Premenstrueel Syndroom. Wil jij weten of je hier last van hebt? Doe dan de PMS Test.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 4

Extra informatie
In de PMS test komen lang niet alle klachten naar voren die je kunt ervaren. PMS kent meer dan 100 verschillende klachten. De test is hierdoor een indicatie en geen diagnose. Voor het stellen van een diagnose is aanvullend onderzoek nodig.

Slik je de anticonceptiepil of andere hormonen? Dan is de test niet betrouwbaar. Het is dan lastig om te bepalen of jouw klachten door jouw eigen hormonen komen of door medicatie.

Betere diagnostiek of een persoonlijk advies nodig?
Twijfel je of jouw klachten door PMS komen of wil je deze verminderen? Maak dan een afspraak bij Care for Women. Zij zijn gespecialiseerd in hormonale problemen, waaronder PMS, PMDD en andere menstruatieklachten. De specialisten kijken samen met jou naar de oorzaak van je klachten en zoeken gericht naar een goede oplossing. Het consult bij Care for Women wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig.