Menopauzetest

Care for Women Icon
Care for Women Icon

Ben je tegenwoordig vaker moe, heb je een onregelmatige menstruatie of last van stemmingswisselingen? Wil je weten of dit door de overgang komt? Doe dan deze online test. Deze geeft je een eerste indicatie of je wellicht in de overgang bent.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 4

Extra informatie
In deze menopauzetest komen lang niet alle klachten naar voren die je kunt ervaren voor of tijdens de overgang. De test is hierdoor een indicatie en geen diagnose. Voor het stellen van een diagnose is aanvullend onderzoek nodig.

Slik je de anticonceptiepil of andere hormonen? Dan is de test niet betrouwbaar. Het is dan lastig om te bepalen of jouw klachten door jouw eigen hormonen komen of door medicatie.

Betere diagnostiek of persoonlijk advies nodig?

Twijfel je of jouw klachten door de overgang komen of wil je deze verminderen? Maak dan een afspraak bij Care for Women. De specialisten in hormonale klachten kijken samen met jou naar de oorzaak van je klachten, zodat je vervolgens gericht op zoek kan gaan naar de juiste behandeling.

Het consult bij Care for Women wordt door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig.