Onze Diensten

Care for Women Icon
Care for Women Icon

Ziekteverzuim bij jouw bedrijf verminderen? Dat is mogelijk! Als Care for Women/Human ondersteunen wij bedrijven die het meeste uit hun werknemers willen halen. De helft van de totale werkpopulatie bestaat uit vrouwen. Vrouwen werken gemiddeld meer en langer dan voorheen. In Nederland zijn ongeveer 1,6 miljoen vrouwen in de levensfase waarbij overgangsklachten een grote rol spelen. Ongeveer 80% van hen heeft overgangs- gerelateerde klachten. 

Verzuim op het werk door hormonale veranderingen komt veel vaker voor dan werkgevers zich realiseren. Gezien je hier bent, is dit voor jouw organisatie ook belangrijk. Dat getuigt van goed werkgeverschap!
We verzorgen verschillende in company programma’s die de managers, bedrijfsartsen en medewerkers ondersteunen op het gebied van hormonale disbalans. Ons doel is om de vrouwen in het arbeidsproces te houden en het verzuim naar beneden te krijgen.

Welke diensten bieden wij:

Managementworkshop 1,5 uur (ook online mogelijk)

Tijdens deze workshop leren de leidinggevenden hormonale klachten bij medewerksters herkennen, bespreekbaar te maken en tot een gezamenlijke aanpak voor een oplossing te komen.

Workshop voor bedrijfsartsen 1,5 uur (ook online mogelijk)
Tijdens deze workshop leren de bedrijfsartsen hormonale klachten bij medewerksters herkennen, bespreekbaar te maken en tot een gezamenlijke aanpak voor een oplossing te komen. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan de diagnostisering.
Online/telefonische speedconsulten 30 min
Voor de online of telefonische speedconsulten maken de medewerksters een afspraak met een Care for Women specialiste. Dit korte consult duurt 30 minuten en geeft op een laagdrempelige manier antwoord, persoonlijk advies of een afspraak ingepland.
Consulten in de online, in de praktijk of op locatie 60 min
Dit betreffen reguliere consulten van 60 minuten waarbij samen met de medewerkster gekeken wordt naar de klachten en op basis hiervan een behandeling wordt ingezet.
Lezing/webinar voor medewerksters 1,5 uur
In de lezing/webinar met de medewerkers gaan we vooral informatie verstrekken om het bespreekbaar te maken op de werkvloer en algemene tips/leefregels meegeven om te proberen.
Workshop voor medewerksters – 1,5 uur of 2,5 uur – aantal personen max ??

Met de medewerkers gaan we bespreken aan welke klachten je wat aan kunt doen, erkenning en herkenning. Tips/leefregels meegeven. Ook een programma mogelijk opvolgend op de lezing/Webinar.

Healthcheck op uw locatie voor mannen en vrouwen 30 min

De Care for Women specialiste biedt een health check om direct inzicht te krijgen in de eigen gezondheid en hen te helpen preventief de juiste maatregelen te treffen.

Voordelen van CfW op een rij:
  • De eerste (ruim 20 jaar expertise) en de grootste aanbieder in Nederland met 150 locaties
  • ­Professioneel dat kan je zien doordat de specialisten opgeleid zijn tot Care for Women specialiste gericht op hormonale disbalans. Plus de specialisten zijn in het bezit van een BIG-registratie/HBO Medische en psychosociale basiskennis.
  • Effectiviteit op klachten boven de 80% En een klanttevredenheid van 8,9%   
Aanmeldformulier Care for Women, offerte aanvraag
Bedankt voor je interesse in Care for Women. Wil je meer weten, een offerte, jouw bedrijf aanmelden. Vul het aanmeldformulier in.

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen

We verzorgen verschillende in company programma’s die de managers, bedrijfsartsen en medewerkers ondersteunen op het gebied van hormonale disbalans. Ons doel is om de vrouwen in het arbeidsproces te houden en het verzuim naar beneden te krijgen.

Vaak lijken bv burn-out, depressie klachten op klachten die voorkomen uit hormonale disbalans denk aan PMS en overgangsklachten. Dit leidt niet alleen tot onnodig verzuim, maar helaas vaak ook tot verstoringen in de arbeidsrelatie. Onbegrip en verkeerde diagnostiek zijn daar vaak de oorzaak van. Dat is jammer, want meestal zijn dit soort situaties door goede voorlichting en juiste diagnostiek goed te verhelpen en te voorkomen.

Wij Care for Women zijn een organisatie die zich al meer dan 20 jaar inzet voor vrouwen met hormonale problemen. De speciaal opgeleide Care for Women specialisten zijn verspreid over ongeveer 150 praktijken in heel Nederland en zijn zowel regulier als alternatief opgeleid. We maken gebruik van gerichte adviezen, een concreet behandelplan. Dit zorgt voor een effectiviteit boven de 80%. En een klanttevredenheid van 8,9% en na 2 á 3 consulten zijn de klachten al zover verminderd.