Online/telefonische speedconsulten

Care for Women Icon
Care for Women Icon

Programma voor de medewerkster gericht op hormonale klachten

Aanmelden door werkgeverVoor medewerkstersIndividueel30 minutenOnline of telefonisch

Voor de medewerkers biedt Care for Women speedconsulten. De speedconsulten blijken laagdrempelig en effectief voor de medewerksters. De medewerkster maken een afspraak met een Care for Women specialiste voor een online of telefonische speedconsult. Dit korte consult duurt 30 minuten en geeft op een laagdrempelige manier antwoord op de belangrijkste persoonlijke vragen van een medewerkster. Aan het eind wordt een persoonlijk advies gegeven. Er wordt, indien er een behandeling noodzakelijk is, een afspraak voor een regulier consult ingepland.

De online of telefonische speedconsulten duren een 30 minuten en kunnen online of telefonisch plaats vinden. Via de werkgever aangemeld.

  • Korte uit vragen om te kijken wat de klachten zijn van de medewerkster
  • Herkennen en erkennen van de verschijnselen van de medewerkster
  • Welke tips en tools er zijn om direct mee aan de slag te gaan
  • Persoonlijk advies of er wordt een afspraak ingepland indien behandeling noodzakelijk is

Doelstelling:
De hormonale klachten bij medewerksters bespreken, direct praktische tips en tools verstrekken.

Aan het eind wordt een persoonlijk advies gegeven. Er wordt, indien er een behandeling noodzakelijk is, een afspraak voor een regulier consult ingepland.

Vraag informatie/een offerte aan

Wil je meer weten, een offerte, jouw bedrijf aanmelden. Vul s.v.p. het aanmeldformulier in.

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen

Het ondersteunen van managers, bedrijfsartsen en medewerkers op het gebied van hormonale disbalans met het doel om de vrouwen in het arbeidsproces te houden en het verzuim naar beneden te krijgen. Met een hogere werktevredenheid en goed werkgeverschap.

Vaak lijken bv burn-out, depressie klachten op klachten die voorkomen uit hormonale disbalans denk aan PMS en overgangsklachten. Dit leidt niet alleen tot onnodig verzuim, maar helaas vaak ook tot verstoringen in de arbeidsrelatie. Onbegrip en verkeerde diagnostiek zijn daar vaak de oorzaak van. Dat is jammer, want meestal zijn dit soort situaties door goede voorlichting en juiste diagnostiek goed te verhelpen en te voorkomen.

Wij Care for Women zijn een organisatie die zich al meer dan 20 jaar inzet voor vrouwen met hormonale problemen. De speciaal opgeleide Care for Women specialisten zijn verspreid over ongeveer 150 praktijken in heel Nederland en zijn zowel regulier als alternatief opgeleid. We maken gebruik van gerichte adviezen, een concreet behandelplan. Dit zorgt voor een effectiviteit boven de 80%. En een klanttevredenheid van 8,9% en na 2 á 3 consulten zijn de klachten al zover verminderd. 

Voordelen van CFW op een rij:

Professioneel en gekwalificeerd

Professioneel dat kan je zien doordat de specialisten opgeleid zijn tot Care for Women specialiste gericht op hormonale disbalans. Plus de specialisten zijn in het bezit van een BIG-registratie/HBO Medische en psychosociale basiskennis.

Grootste meest ervaren van Nederland

De eerste (ruim 20 jaar expertise) en de grootste aanbieder in Nederland met 150 locaties

Resultaatgericht behandelen

Effectiviteit op klachten boven de 80% En een klanttevredenheid van 8,9%