Managementworkshop

Care for Women Icon
Care for Women Icon

Programma voor leidinggevende en HRM gericht op hormonale klachten bij vrouwen

Aanmelden door werkgeverVoor leidinggevendeGroepsgewijs1,5 uur durende workshopOnline of op locatie

Aan de leidinggevende en HRM biedt Care for Women presentaties aan over hormonale klachten op de werkvloer om het ziekteverzuim terug te dringen. Er rust vaak nog een taboe op dit soort problemen. Tijdens deze workshop leren de leidinggevenden hormonale/overgangsklachten te herkennen, en erkennen begrijpen ze de impact van deze klachten op het werk. En hoe dit bespreekbaar gemaakt kan worden op de werkvloer. Hierdoor kan vroegere signalering plaatsvinden en kan je kijken welke vervolgstappen er genomen kunnen worden om samen met de medewerkster tot een oplossing te komen.

De workshop duurt 1,5 uur en kan online of op locatie gegeven worden.

  • Informatie verstrekken over hormonale veranderingen (cyclus, zwangerschap en/of overgang)
  • Uitleggen welke klachten hierdoor kunnen ontstaan.
  • Herkennen en erkennen van de verschijnselen bij een medewerkster
  • Hoe maak je deze problematiek bespreekbaar.
  • Welke next steps kun je nemen om samen met de medewerkster tot een oplossing te komen.
  • Concrete tips om gelijk de volgende dag mee aan de slag te gaan.
Doelstelling:
Hormonale klachten bij medewerksters herkennen, bespreekbaar te maken en tot een gezamenlijke aanpak voor een oplossing te komen.

Vraag informatie / een offerte aan

Wil je meer weten, een offerte, jouw bedrijf aanmelden. Vul s.v.p.het aanmeldformulier in

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen

Het ondersteunen van managers, bedrijfsartsen en medewerkers op het gebied van hormonale disbalans met het doel om de vrouwen in het arbeidsproces te houden en het verzuim naar beneden te krijgen. Met een hogere werktevredenheid en goed werkgeverschap.

Vaak lijken bv burn-out, depressie klachten op klachten die voorkomen uit hormonale disbalans denk aan PMS en overgangsklachten. Dit leidt niet alleen tot onnodig verzuim, maar helaas vaak ook tot verstoringen in de arbeidsrelatie. Onbegrip en verkeerde diagnostiek zijn daar vaak de oorzaak van. Dat is jammer, want meestal zijn dit soort situaties door goede voorlichting en juiste diagnostiek goed te verhelpen en te voorkomen.

Wij Care for Women zijn een organisatie die zich al meer dan 20 jaar inzet voor vrouwen met hormonale problemen. De speciaal opgeleide Care for Women specialisten zijn verspreid over ongeveer 150 praktijken in heel Nederland en zijn zowel regulier als alternatief opgeleid. We maken gebruik van gerichte adviezen, een concreet behandelplan. Dit zorgt voor een effectiviteit boven de 80%. En een klanttevredenheid van 8,9% en na 2 á 3 consulten zijn de klachten al zover verminderd. 

Voordelen van CFW op een rij:

Professioneel en gekwalificeerd

Professioneel dat kan je zien doordat de specialisten opgeleid zijn tot Care for Women specialiste gericht op hormonale disbalans. Plus de specialisten zijn in het bezit van een BIG-registratie/HBO Medische en psychosociale basiskennis.

Grootste meest ervaren van Nederland

De eerste (ruim 20 jaar expertise) en de grootste aanbieder in Nederland met 150 locaties

Resultaatgericht behandelen

Effectiviteit op klachten boven de 80%. En een klanttevredenheid van 8,9%