Lezing/webinar voor medewerksters

Care for Women Icon
Care for Women Icon

Programma voor medewerksters gericht op hormonale klachten

Aanmelden door werkgeverVoor medewekstersGroepsgewijs 1,5 uur Online of op locatie
In de lezing/webinar met de medewerkers gaan we vooral informatie verstrekken om het bespreekbaar te maken op de werkvloer en algemene tips/leefregels meegeven om te proberen.

Aan de medewerksters biedt Care for Women presentaties over de hormonale veranderingen die er plaats vinden door de menstruatiecyclus, zwangerschap en/of overgang. De presentaties kunnen online plaats vinden of op de locatie van de werkgever. De lezing/Webinars zijn gericht op de gezondheid en preventie van verzuim van vrouwen.

Met de medewerkers gaan we bespreken welke klachten kunnen ontstaan door hormonale veranderingen en hoe je ze kan herkennen. En hoe dit bespreekbaar gemaakt kan worden op de werkvloer. De specialiste geeft hierbij concrete tips en leefstijladviezen die vrouwen kunnen helpen zelf klachten op te lossen. Afhankelijk van de grootte van de groep wordt er gekeken of er ruimte is voor stellingen en om discussie te voeren.

  • Informatie verstrekken over hormonale veranderingen (menstruatiecyclus en/of overgang)
  • Uitleggen welke klachten hierdoor kunnen ontstaan en hoe ze te herkennen zijn.
  • Tips en leefstijl adviezen geven die vrouwen kunnen helpen zelf klachten op te lossen.
  • Discussie voeren en het bespreekbaar te maken van hormonale klachten op de werkvloer.
  • Eyeopeners en feiten.

Doelstelling: vooral informatie verstrekken om het bespreekbaar te maken op de werkvloer en concrete tips/leefregels meegeven om eerst zelf te proberen hormonale klachten op te lossen. Medewerksters die verdieping willen, kunnen zich vervolgens aanmelden voor een individueel consult. Hiervoor kan gebruik gemaakt worden van de vergoedingen van o.a. Zilveren Kruis.

Vraag informatie/een offerte aan

Wil je meer weten, een offerte, jouw bedrijf aanmelden. Vul het aanmeldformulier in.

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen

Het ondersteunen van managers, bedrijfsartsen en medewerkers op het gebied van hormonale disbalans met het doel om de vrouwen in het arbeidsproces te houden en het verzuim naar beneden te krijgen. Met een hogere werktevredenheid en goed werkgeverschap.

Vaak lijken bv burn-out, depressie klachten op klachten die voorkomen uit hormonale disbalans denk aan PMS en overgangsklachten. Dit leidt niet alleen tot onnodig verzuim, maar helaas vaak ook tot verstoringen in de arbeidsrelatie. Onbegrip en verkeerde diagnostiek zijn daar vaak de oorzaak van. Dat is jammer, want meestal zijn dit soort situaties door goede voorlichting en juiste diagnostiek goed te verhelpen en te voorkomen.

Wij Care for Women zijn een organisatie die zich al meer dan 20 jaar inzet voor vrouwen met hormonale problemen. De speciaal opgeleide Care for Women specialisten zijn verspreid over ongeveer 150 praktijken in heel Nederland en zijn zowel regulier als alternatief opgeleid. We maken gebruik van gerichte adviezen, een concreet behandelplan. Dit zorgt voor een effectiviteit boven de 80%. En een klanttevredenheid van 8,9% en na 2 á 3 consulten zijn de klachten al zover verminderd. 

Voordelen van CFW op een rij:

Professioneel en gekwalificeerd

Professioneel dat kan je zien doordat de specialisten opgeleid zijn tot Care for Women specialiste gericht op hormonale disbalans. Plus de specialisten zijn in het bezit van een BIG-registratie/HBO Medische en psychosociale basiskennis.

Grootste meest ervaren van Nederland

De eerste (ruim 20 jaar expertise) en de grootste aanbieder in Nederland met 150 locaties

Resultaatgericht behandelen

Effectiviteit op klachten boven de 80%. En een klanttevredenheid van 8,9

Recente berichten

Categorieën

Aantoonbaar Beter

Care for Women is aangesloten bij Aantoonbaar Beter. Dit houdt in dat Care for Women werkt volgends de Practice Based Evidence methode.