Healthcheck op jouw locatie voor mannen en vrouwen

Care for Women Icon
Care for Women Icon

Health check voor medewerkers gericht op algemene gezondheid bij mannen en vrouwen

Aanmelden door werkgeverVoor medewerkers m/vIndividueel30 minutenOp locatie van de werkgever of in de praktijk van de specialiste

Voor de medewerkers en medewerksters biedt Care for Women een health check aan van 30 minuten. De health checks worden uitgevoerd om direct inzicht te krijgen in de eigen gezondheid. Bij vrouwen in de overgang, neemt het risico op ziektebeelden als bijvoorbeeld hart- en vaatziekten, osteoporose, diabetes etc. bij vrouwen snel toe. Deze inzichten helpt om vrouwen bewust te maken van dit stijgende risico. De uitslagen krijgen de medewerkers/sters direct en zullen ook direct worden besproken. De uitslag en het advies van de specialiste helpen preventief de juiste maatregelen te treffen. Deze health checks kunnen plaatsvinden in de praktijk van de specialiste maar ook op de locatie van de werkgever.

De health check bevat de volgende elementen:

  • Volledig lipidenbeeld (Totaal cholesterol, LDL, HDL, Triglyceriden, ratio)
  • Glucose bepaling
  • Bloeddrukmeting
  • Gewicht bepaling en lengtemeting (BMI, ofwel Body Mass Index) Bepaling vetpercentage

Na afloop van de metingen krijgen de medewerkers direct een deskundige analyse, interpretatie van de individuele meetwaarden en een uitgebreid persoonlijk advies.

Indien er gekozen wordt voor health checks op de werkvloer dient er een minimale bezetting van 80% te zijn in de uitvoer met een minimum van 6 health checks per dagdeel. Aanmeldingen vinden plaats door leidinggevende of HR-functionaris via het hoofdkantoor van Care for Women.

Een medewerker krijgt inzicht in:

  • De eigen gezondheid
  • Fitheid en vitaliteit
  • Een gezonde leefstijl

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen

Het ondersteunen van managers, bedrijfsartsen en medewerkers op het gebied van hormonale disbalans met het doel om de vrouwen in het arbeidsproces te houden en het verzuim naar beneden te krijgen. Met een hogere werktevredenheid en goed werkgeverschap.

Vaak lijken bv burn-out, depressie klachten op klachten die voorkomen uit hormonale disbalans denk aan PMS en overgangsklachten. Dit leidt niet alleen tot onnodig verzuim, maar helaas vaak ook tot verstoringen in de arbeidsrelatie. Onbegrip en verkeerde diagnostiek zijn daar vaak de oorzaak van. Dat is jammer, want meestal zijn dit soort situaties door goede voorlichting en juiste diagnostiek goed te verhelpen en te voorkomen.

Wij Care for Women zijn een organisatie die zich al meer dan 20 jaar inzet voor vrouwen met hormonale problemen. De speciaal opgeleide Care for Women specialisten zijn verspreid over ongeveer 150 praktijken in heel Nederland en zijn zowel regulier als alternatief opgeleid. We maken gebruik van gerichte adviezen, een concreet behandelplan. Dit zorgt voor een effectiviteit boven de 80%. En een klanttevredenheid van 8,9% en na 2 á 3 consulten zijn de klachten al zover verminderd. 

Voordelen van CFW op een rij:

Professioneel en gekwalificeerd

Professioneel dat kan je zien doordat de specialisten opgeleid zijn tot Care for Women specialiste gericht op hormonale disbalans. Plus de specialisten zijn in het bezit van een BIG-registratie/HBO Medische en psychosociale basiskennis.

Grootste meest ervaren van Nederland

De eerste (ruim 20 jaar expertise) en de grootste aanbieder in Nederland met 150 locaties

Resultaatgericht behandelen

Effectiviteit op klachten boven de 80% En een klanttevredenheid van 8,9

 

Recente berichten

Categorieën

Aantoonbaar Beter

Care for Women is aangesloten bij Aantoonbaar Beter. Dit houdt in dat Care for Women werkt volgends de Practice Based Evidence methode.