Consulten online, in de praktijk of op locatie

Care for Women Icon
Care for Women Icon

Consult voor de medewerkster gericht op hormonale klachten

Aanmelden door werkgeverVoor medewerkstersIndividueel60 minutenOnline, in de praktijk of op locatie van de werkgever
Dit betreffen reguliere consulten van 60 minuten waarbij samen met de medewerkster gekeken wordt naar de klachten en op basis hiervan een behandeling wordt ingezet.

Voor de medewerksters biedt Care for Women consulten. Tijdens een regulier consult van 60 minuten wordt samen met de medewerkster gekeken naar de klachten die voortkomen uit hormonale disbalans. De klachten worden goed in kaart gebracht en op basis hiervan wordt een behandeling ingezet. Ervaring heeft geleerd dat de klachten meestal met 2 tot 3 consulten zodanig vermindert zijn dat de vrouwen weer goed kunnen functioneren. Deze consulten kunnen plaatsvinden in de praktijk van de specialiste, online maar ook op de locatie van de werkgever.

Indien je kiest voor consulten op de werkvloer dient er een minimale bezetting van 80% te zijn in de uitvoer met een minimum van 3 consulten per dagdeel. Een kamer met 2 stoelen en een tafel is hierbij voldoende.

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen

Het ondersteunen van de managers, bedrijfsartsen en medewerkers op het gebied van hormonale disbalans. Ons doel is om de vrouwen in het arbeidsproces te houden en het verzuim naar beneden te krijgen. Met een hogere werktevredenheid en goed werkgeverschap.

Vaak lijken bv burn-out, depressie klachten op klachten die voorkomen uit hormonale disbalans denk aan PMS en overgangsklachten. Dit leidt niet alleen tot onnodig verzuim, maar helaas vaak ook tot verstoringen in de arbeidsrelatie. Onbegrip en verkeerde diagnostiek zijn daar vaak de oorzaak van. Dat is jammer, want meestal zijn dit soort situaties door goede voorlichting en juiste diagnostiek goed te verhelpen en te voorkomen.

Wij Care for Women zijn een organisatie die zich al meer dan 20 jaar inzet voor vrouwen met hormonale problemen. De speciaal opgeleide Care for Women specialisten zijn verspreid over ongeveer 150 praktijken in heel Nederland en zijn zowel regulier als alternatief opgeleid. We maken gebruik van gerichte adviezen, een concreet behandelplan. Dit zorgt voor een effectiviteit boven de 80%. En een klanttevredenheid van 8,9% en na 2 á 3 consulten zijn de klachten al zover verminderd

Voordelen van CFW op een rij:

Professioneel en gekwalificeerd

Professioneel dat kan je zien doordat de specialisten opgeleid zijn tot Care for Women specialiste gericht op hormonale disbalans. Plus de specialisten zijn in het bezit van een BIG-registratie/HBO Medische en psychosociale basiskennis.

Grootste meest ervaren van Nederland

De eerste (ruim 20 jaar expertise) en de grootste aanbieder in Nederland met 150 locaties

Resultaatgericht behandelen

Effectiviteit op klachten boven de 80%

Recente berichten

Categorieën

Aantoonbaar Beter

Care for Women is aangesloten bij Aantoonbaar Beter. Dit houdt in dat Care for Women werkt volgends de Practice Based Evidence methode.