Awards

Catherine van Heest, initiatiefneemster van Care for Women, begon met de organisatie om aandacht te vragen voor meer vrouwspecifieke zorg en om deze zorg te leveren.

Je kunt wel zeggen dat zij met haar organisatie een voorvechtster, voorloopster en initiatiefneemster is op dit gebied. In de ruim 20 jaar dat Care for Women nu bestaat hebben ze een aantal mooie awards mogen ontvangen. “Deze awards betekenen heel veel voor mij. Het geeft aan dat wat wij doen gewaardeerd wordt en dat het dus écht nodig is”, aldus Catherine.

Isis Trofee

De Isis- Trofee kreeg Catherine van Heest in 2001. Het was de eerste award die Catherine ontving voor het taboe- en baandoorbrekende werk wat betreft de overgang en menopauze.  Mythe Isis was een van de belangrijkste godinnen uit de Egyptische mythologie en stond bekend als vruchtbaarheidsgodin. Isis werd niet alleen als uitvindster van de landbouw  vereerd, maar eveneens als grote heelmeesteres.  De uitreiking was bijzonder voor de initiatiefneemster: “Na alle toespraken realiseerde ik mij voor het eerst wat ik met Care for Women voor elkaar gekregen had. De overgang bespreekbaar maken en vrouwengezondheid meer op de kaart zetten.”

De Telegraaf Vrouw Award

In 2013 werd Care for Women beloond voor haar werk op het gebied van vrouwengezondheid met de Telegraaf Vrouw Award, categorie ‘Gezond en Fit’. Catherine: “Ik was echt heel blij met deze award. Echt een eer dat er meer dan 23.000 lezeressen van Telegraaf Vrouw op Care for Women gestemd hadden. Deze Vrouw Award laat zien dat heel veel vrouwen Care for Women waarderen. Dat is voor mij, als initiatiefneemster, een extra stimulans om verder te gaan en te proberen om elke keer op een andere manier de gezondheid voor vrouwen te verbeteren”, aldus Catherine van Heest.

Vrouwelijke onderneemster Award 2006

Sanoma Media, o.a. bekend van tijdschriften als Libelle, Flair, Kek Mama, Viva, Margriet en Ouders van Nu, nam in 2006 samen met De Federatie Zakenvrouwen het initiatief tot deze bijzondere Award.  In 2006 mocht Catherine van Heest deze award, voor de manier waarop ze Care for Women heeft opgebouwd en levensvatbaar heeft gemaakt, in ontvangst nemen. Federatie Zakenvrouwen streeft naar een verandering in het maatschappelijk denken ten aanzien van de arbeidsparticipatie van vrouwen. Door belangen te behartigen van ondernemende vrouwen en een spreekbuis te zijn in de maatschappij, de politiek, het bedrijfsleven, de zorg en de wetenschap, zet Federatie Zakenvrouwen  zich in voor een levenslange economische zelfstandigheid van vrouwen.

Klaverblad Award

“Een geheel onverwachte Award”, aldus Catherine. Ze kreeg hem van de Kamer van Koophandel in 2005 voor de categorie Innovatie. “Nooit bij stil gestaan dat we met Care for Women in staat waren geweest een geheel nieuwe zorgverlener te creëren in de zorg. Dat men zoiets ook zou zien als innovatie. Bij innovatie denk ik altijd aan techniek. Iets wat je ontwikkelt en maakt. Maar de jury vond juist dit een echte innovatie: de overgangsconsulente. Heel leuk om hiervoor waardering te krijgen. Hopelijk draagt dit ook echt bij aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg aan vrouwen. Ik hoop dat het mensen scherp maakt en dat het  in de toekomst een boost geeft aan het op de kaart zetten van de menopauze”, aldus Catherine van Heest.

Maak een afspraak!

Makkelijk en snel via onze webagenda

N

Specialistische zorg

De specialiste is speciaal opgeleid in hormonale problemen. Zij weet als geen ander hoe zij jou kan helpen.

N

Care for Women Webshop

Met zelfzorgmiddelen die speciaal ontwikkeld zijn voor vrouwen die last hebben van schommelende hormonen.

N

Kenniscentrum

In het grote kenniscentrum in Amersfoort worden opleidingen en cursussen voor professionele zorgverleners gegeven.

N

Tienduizenden vrouwen geholpen

Als de grootste professsionele gezondheidsorganisatie op het gebied van vrouwen en hun hormonen zijn er bij ons al tienduizenden vrouwen geholpen.

N

Doorverwijzing niet nodig

Je kunt zonder doorverwijzing van je huisarts zelf een afspraak maken. Zowel online als telefonisch.