Kwaliteit en erkenning

Care for Women Icon
Care for Women Icon
Als je begint aan een opleiding, wil je natuurlijk wel weten of de opleiding de juiste kwaliteit is. Je kiest niet zomaar een opleiding, je kiest een nieuw beroep. Wij vinden het belangrijk dat je die keuze weloverwogen kunt maken!

Kwaliteitsbewaking en erkenning

Care for Women staat geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat Care for Women, na een gedegen audit door een onafhankelijke organisatie, beoordeeld is op de kwaliteit van haar opleidingen en trainingen. Voor jou als cursist, mag je dan ook een gedegen scholing met kwalitatief hoogwaardige lesstof bij Care for Women verwachten. Care for Women houdt zich al jarenlang bezig met vrouwengezondheid en vormt dan ook een professioneel instituut dat kwalitatief hoogwaardige scholingen aanbiedt.

Alle Care for Women specialisten komen in aanmerking voor het keurmerk ‘Practice Based Evidence Praktijk’. Dit keurmerk van ‘Aantoonbaar Beter’ wordt gegeven aan zorgverleners die voldoen aan de kwaliteitscriteria.

Deze criteria zijn gebaseerd op het inzichtelijk maken van de effectiviteit van de behandeling van de specialist, waardoor je kunt zien of de behandeling effectief is. Met het inzichtelijk maken van de effectiviteit van de behandeling kunnen deze zorgverleners specifieker en efficiënter behandelen en daarmee kwalitatieve zorg verlenen.

Practice based Evidence werken

Binnen Care for Women zijn veel zaken protocollair vastgelegd. Bovendien werk je als Care for Women specialiste met het programma EviCare. Een applicatie waarmee je practice based kunt werken en de effectiviteit van je behandeling kunt meten. Care for Women is hiermee uniek en de eerste organisatie die op deze wijze kwalitatieve zorg kan bieden.
Bovendien spaart dit programma je veel tijd in de administratie. Alles wordt op eenvoudige wijze vakkundig vastgelegd. Het programma is door de Care for Women specialisten zelf ontwikkeld, sluit daarmee naadloos aan bij jou als specialiste en is speciaal voor digibeten ontwikkeld. Het is zo eenvoudig en simpel in het gebruik dat het in staat is jou als ondernemer te ontzorgen en je vooral bezig te laten zijn met je werk als zorgverlener.
Inmiddels hebben meerdere andere beroepsorganisatie Care for Women verzocht dit systeem ook beschikbaar te stellen voor andere beroepsgroepen. Care for Women laat hiermee wederom zien innovatie, transparantie en vooruitgang hoog in het vaandel te hebben staan.

Subsidieregeling

In 2021 was het nog mogelijk om het btw-bedrag van de opleiding terug te vragen tijdens het doen van de belastingaangifte. Vanaf 2022 is dit niet meer zo, hiervoor is het STAP-budget in de plaats gekomen. Op het moment zijn wij hard bezig om ook in aanmerking te komen voor deze subsidie.

Ervaringen

Wij leiden al ruim 20 jaar vrouwen zoals jou op tot Care for Women specialiste. Ze vertellen je hier graag meer over!

Interesse of meer informatie?

We vertellen je graag meer over onze opleiding tot Care for Women specialiste. Hiervoor organiseren wij meerdere keren per jaar (online) informatiebijeenkomsten. Van 10.00 tot 12.30 uur ontvang je nog meer informatie over de opleiding. De eerst volgende bijeenkomsten zijn op:

  • Dinsdag 26 april 2022 
  • Woensdag 1 juni 2022
  • Donderdag 7 juli 2022
  • Donderdag 6 september 2022 

Wil je je aanmelden voor één van bovenstaande dagen? Vul dan onderstaand formulier in:

Pagina Opleiding Inschrijfformulier

1. Kies een informatiebijeenkomst

2. Contactgegevens

3. Hoe ben je bij ons terechtgekomen?

Recente berichten

Categorieën

Aantoonbaar Beter

Care for Women is aangesloten bij Aantoonbaar Beter. Dit houdt in dat Care for Women werkt volgends de Practice Based Evidence methode.