Informatiebijeenkomst

Care for Women Icon
Care for Women Icon
De overweging om wellicht een eigen praktijk te starten als Care for Women specialiste, is een ingrijpende overweging. Niet alleen omdat je een nieuwe richting in je leven zal inslaan, maar voor vele van jullie ook omdat dit gepaard gaat met het ondernemerschap. En dat is spannend. Wellicht kunnen wij je hierin enigszins geruststellen, want al vele zijn jou hier bij Care for Women voorgegaan. Vaak zonder enige ervaring of achtergrond in het ondernemerschap of het hebben van een eigen praktijk.

Om jou een goed beeld te geven wat je van het vak van Care for Women specialiste mag verwachten, hoe de opleiding opgebouwd is en hoe wij je kunnen helpen bij het opbouwen van jouw eigen praktijk, organiseert
Care for Women informatiebijeenkomsten.  Het is immers belangrijk dat jij goed beslagen ten ijs komt en daar helpen we je graag bij.

Interesse of meer informatie?

De informatiebijeenkomsten vinden online plaats van 10.00 tot +/- 12.30 uur en er is ook alle ruimte om je eigen situatie voor te leggen en je vragen te stellen. Meld je dus gerust eens vrijblijvend aan en bekijk of het vak van Care for Women specialiste wellicht ook iets voor jou is. De eerstvolgende bijeenkomsten zijn op. 

  • Woensdag 15 februari 2023;
  • Donderdag 30 maart 2023;
  • Dinsdag 2 mei 2023;
  • Woensdag 7 juni 2023;
  • Donderdag 6 juli 2023. 

Spreekt het vak van Care for Women specialiste je aan en zou je er graag meer over willen weten? Meld je dan aan voor één van bovenstaande bijeenkomsten gerust geheel vrijblijvend aan en vul het onderstaand formulier in. 

Pagina Opleiding Inschrijfformulier

1. Kies een informatiebijeenkomst

2. Contactgegevens

3. Hoe ben je bij ons terechtgekomen?