Algemene voorwaarden & Privacy statement voor Praktijkadressen Kaart

Care for Women Icon
Care for Women Icon

Op deze pagina leest u over onze Algemene voorwaarden en hoe wij omgaan met uw privacy wanneer u de Praktijkadressen kaart gebruikt. Deze versie is geldig vanaf februari 2022.

1. Verwerking door Care for Women

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens worden verwerkt door Care for Women, met als doel(en) om kaarttegels, geocoderingsadressen weer te geven, en om routebeschrijvingen te berekenen en weer te geven.

2. Verwerking door Derden

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens, verstrekt via kaart-API-aanroepen, worden verwerkt door de API-provider, met het oog op geocodering (adressen omzetten in coördinaten), omgekeerde geocodering en het genereren van aanwijzingen.

Sommige visuele componenten van WP Google Maps gebruiken bibliotheken van derden die via het netwerk worden geladen. Op dit moment zijn de bibliotheken Google Maps, Open Street Map, jQuery DataTables en FontAwesome. Bij het laden van bronnen via een netwerk, ontvangt de server van derden onder andere uw IP-adres en User Agent-string. Raadpleeg het privacybeleid van de respectieve bibliotheken voor details over hoe zij gegevens gebruiken en het proces om uw rechten uit te oefenen onder de AVG-regelgeving.

WP Google Maps gebruikt jQuery DataTables om sorteerbare, doorzoekbare tabellen weer te geven, zoals die te zien zijn in de Advanced Marker Listing en op de Map Edit Page. jQuery DataTables gebruikt in bepaalde omstandigheden een cookie om de "status" van een bepaalde tabel op te slaan en later weer op te roepen - dat wil zeggen, de zoekterm, sorteerkolom en -volgorde en huidige pagina. Deze gegevens worden in lokale opslag bewaard en bewaard totdat deze handmatig worden gewist. Geen van de bibliotheken die door WP Google Maps worden gebruikt, verzenden deze informatie.

Zie hier en hier voor de voorwaarden van Google. Zie ook het privacybeleid van Google. We sturen de API-provider geen persoonlijk identificeerbare informatie of informatie die uw apparaat op unieke wijze zou kunnen identificeren.

Waar deze kennisgeving wordt weergegeven in plaats van een kaart, wordt door akkoord te gaan met deze kennisgeving een cookie opgeslagen waarin uw akkoord wordt vastgelegd, zodat u niet opnieuw wordt gevraagd.