Zwangerschap

Zwanger! De komende maanden groeit er een klein wonder in jouw lichaam

Je wilt graag zwanger worden of bent al zwanger. In beide gevallen ga je een bijzondere tijd tegemoet! Deze periode kan ook gepaard gaan met onzekerheden en vragen. Misschien voel je je wel heel schuldig omdat je eigenlijk helemaal niet zo blij bent, of je bent zonder partner en wilt je blijdschap heel graag met iemand delen. Tijdens het zwangerschapsconsult kun je praten over hoe je snel zwanger wordt, over de ontwikkeling van de baarmoeder en de baby, over hoe je je kans op een gezond kindje kunt vergroten, over meerlingen, echoscopie, als zwanger worden niet lukt en nog veel meer. De Care for Women specialiste is altijd op de hoogte van de meest actuele medische informatie en, net zo belangrijk: zij is ook vrouw en ervaringsdeskundige. Dat schept een band.

Zwanger worden

Op het moment dat jij en je partner hebben besloten dat je aan je kinderwens wilt gaan werken, hoop je natuurlijk dat het meteen raak is en dat jij 9 maanden later een wolk van een baby krijgt. Bij de meeste stellen lukt het ook heel snel en zijn ze binnen een half jaar zwanger. Maar het hele proces van zwanger worden is eigenlijk net een puzzel die precies in elkaar moet passen wil het lukken.

Niet zo heel verwonderlijk dus als het bij jullie niet meteen lukt. Je bent maar een paar dagen per maand vruchtbaar, dat wisselt ook nog elke maand en wij begrijpen ook wel dat je niet altijd zin of tijd hebt om op commando te vrijen, dat gaat ook tegenstaan na een tijdje. Weten wanneer jij vruchtbaar bent en wat je kunt doen om sneller zwanger te worden? Bespreek dit gerust met de Care for Women specialiste.

Hoera, zwanger!

Misschien wist je al wel dat je zwanger was voordat de test het je vertelde. Je voelt dat je lijf verandert. Niet alleen leuke veranderingen, elke ochtend misselijk is natuurlijk niet erg romantisch. Maar dat gaat ook weer over! De komende maanden groeit er een klein wonder in je buik en uiteindelijk is er de bevalling. Misschien zie je daar tegenop, maar ben je ook wel nieuwsgierig. Maar voordat die bevalling voor de deur staat, gaat er een heleboel gebeuren in je lichaam. Wil je weten wat je de komende tijd allemaal kunt verwachten en hoe je gezond leeft tijdens je zwangerschap? De Care for Women specialiste kan je er alles over vertellen dus maak hier een afspraak.

Maak een afspraak!

Makkelijk en snel via onze webagenda

N

Specialistische zorg

De specialiste is speciaal opgeleid in hormonale problemen. Zij weet als geen ander hoe zij jou kan helpen.

N

Care for Women Webshop

Met zelfzorgmiddelen die speciaal ontwikkeld zijn voor vrouwen die last hebben van schommelende hormonen.

N

Kenniscentrum

In het grote kenniscentrum in Amersfoort worden opleidingen en cursussen voor professionele zorgverleners gegeven.

N

Tienduizenden vrouwen geholpen

Als de grootste professsionele gezondheidsorganisatie op het gebied van vrouwen en hun hormonen zijn er bij ons al tienduizenden vrouwen geholpen.

N

Doorverwijzing niet nodig

Je kunt zonder doorverwijzing van je huisarts zelf een afspraak maken. Zowel online als telefonisch.